hvis schichimi og ponzu er gresk for deg, kan vi hjelpe deg! lær deg sjargongen og bli en proff wagamama-gjest
snakk wagamama
edamame
soyabønner dampet i belgen – bønnene smettes rett i munnen!
gyoza
japanske dumplings som lages ved at man pakker en tynn deig rundt kjøtt og grønnsaker. gyoza kan dampes eller stekes, og serveres også med en saus å dyppe dem i
kimchee
tradisjonelt koreansk tilbehør med syltede grønnsaker
miso
en tykk pasta som gir mange tradisjonelle japanske måltider en rik og jordaktig smak. miso lages av fermenterte soyabønne
ponzu
ponzu er en saus med sitrussmak som er mye brukt i det japanske kjøkken
ramen
ramen er en populær japansk nudelrett med hvetenudler i suppe med kjøtt- eller fiskekraft. nudelsuppen toppes med vårløk og andre grønnsaker for å gi en frisk og herlig smak
shichimi
en tradisjonell japansk kryddermiks. vi komponerer vår egen med 7 hemmelige ingredienser
teriyaki
en søt soyamarinade som gir kjøtt og fisk en rik smak og saftig glans
yasai
japansk for ‘grønnsaker’. når du ser at det står ‘yasai’ i wagamamas menyer, betyr dette vanligvis at retten er egnet for vegetarianere