‘kaizen’, som betyr ‘gode endringer’, er filosofien som danner hjertet for virksomheten vår. den ligger til grunn for hver eneste rett vi lager, og inspirerer oss til å stadig jakte etter enda bedre måter å gjøre ting på og skape nye retter
vi har praktisert kaizen siden 1992, da vi åpnet dørene for vår første restaurant i bloomsbury i london. wagamama var og er inspirert av de fartsfylte og livlige ramen-barene i japan, og er en hyllest til asiatisk mat. målet var å gi kundene en helt ny måte å spise på, der alle kunne få nyte de friske og næringsrike smakene fra det asiatiske kjøkkenet
nå har det gått 25 år – over to tiår der vi stadig har jobbet med å finpusse ferdighetene og videreutvikle oppskriftene våre, leke oss med krydder og oppdage nye smaker. vi blir enda bedre dag for dag!
litt ingefær som varmer opp smaksløkene. chili med sting. nudler som gir næring til kropp og sjel. vi har utviklet en asiatiskinspirert meny for å gi kundene glede, næring, styrke og inspirasjon. du kan velge blant alle slags nudel- og risretter, friske salater og deleretter. vi har desserter, ferskpressede juicer, varm drikke, vin, sake og utsøkt asiatisk øl
i kaizens ånd stiller vi høye krav til oss selv. vi bruker ferske ingredienser, og de ferdige rettene serveres straks de er tilberedt. dette gjør at fargene og duftene, smakene og krydderne alltid er på sitt beste når rettene ankommer bordet
en varmende bolle dampende ramen. perfekt teppanstekt. eller om retter med ris er favoritten, har vi mange japanske klassikere på spisekartet. menyen vår er spennende og autentisk, og oppdateres i takt med de ulike årstidene. wagamama er en hjørnestein i det moderne asiatiske kjøkken